Pusťte se do rekonstrukce svého bytu. V knize Atraktivní bydlení – tradiční i netradiční bytová architektura najdete zajímavé informace o bydlení v minulosti a dnes, ale i spoustu praktických rad a inspirativních podnětů z oblasti současného bytového designu a více než 250 nádherných barevných fotografií.

Potřebujete získat přehledné informace o tom, jak co nejlépe zařídit svůj byt či dům? Ať už se stěhujete do nového, měníte menší bydlení za větší, nebo plánujete kompletní rekonstrukci stávajícího bydlení, určitě se vám bude hodit chytrý průvodce, který vám podrobně zodpoví veškeré informace, týkající se zařízení bytu a využití jednotlivých místností.

Tato zajímavá publikace, Atraktivní bydlení – tradiční i netradiční bytová architektura, je určena pro všechny, kteří se rozhodli zvelebit svoje bydlení. Najdete v ní nejen zajímavé informace o bydlení v minulosti a dnes, ale i spoustu praktických rad a inspirativních podnětů z oblasti současného bytového designu a více než 250 nádherných barevných fotografií nejrůznějších typů moderních interiérů. Díky naší knize se vaše bydlení stane skutečně atraktivním. Kniha má pevné desky a na 152 stranách najdete cenné rady nad zlato, týkající se interiérového designu.